Влада

Павленко пообіцяв, що на соціально-економічний розвиток Житомирщини в 2007 році з держбюджету України буде спрямовано понад 50 млн. грн.

26 June 2007, 18:21

На соціально-економічний розвиток районів та міст Житомирщини в 2007 році з державного бюджету України буде спрямовано понад 50 млн. грн.

Про це голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко заявив журналістам під час прес-конференції.

Юрій Павленко також повідомив, що в 2007 році субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій Житомирської області складає 23 млн. грн. Ці кошти буде спрямовано на такі найважливіші об’єкти: школи в Андрушівському районі (с. Яроповичі) – 1,5 млн. грн., Баранівському районі (с. Першотравенськ) – 1,7 млн. грн., Овруцькому районі (с. Левковичі) – 2,06 млн. грн., реконструкція будинку військової частини під навчальний корпус школи в смт. Ємільчине – 1,2 млн. грн.; будівництво консультативно-діагностичної поліклініки обласної клінічної лікарні в м. Житомир (3,5 млн. грн.); будівництво газопроводу Десятини - Старий Бобрик Володарсько-Волинського району – 5 млн. грн. та розвиток інфраструктури, а також – на святкування 750-річчя м. Новоград-Волинський - 8 млн. грн.

Крім того, на виконання інвестиційних проектів та заходів із запобігання аваріям, техногенним катастрофам у галузі ЖКГ (зміцнення матеріально-технічної бази підприємств, розвиток їх інфраструктури, модернізація котелень, заміна інженерних мереж, запровадження новітніх технологій) у 2007 році Житомирщина отримає 28,3 млн. грн..

Джерело: прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі