Влада

Керівника Житомирської райдержадміністрації Валерія Колосівського "замовили"?

18 April 2009, 12:31

На адресу редакції інтернет-видання надійшла копія відкритого листа на ім’я Президента Віктора Ющенка від державних службовців Житомирської райдержадміністрації з приводу звільнення керівника цієї райдержадміністрації Валерія Колосівського.

Текст відкритого листа приводимо без змін.

 

Президенту України

В.А. Ющенку

від державних службовців

Житомирської районної

державної адміністрації

 

ВІДКРИТИ
Й ЛИСТ

Шановний пане Президенте!

Ми, працівники Житомирської райдержадміністрації та просто не байдужі люди не можемо стояти осторонь і не відреагувати на ваше розпорядження від 16.04.09 № 61/2009-рп про звільнення з посади голови Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області за неналежне виконання службових обов'язків КОЛОСІВСЬКОГО Валерія Євгеновича.

Ми впевнені, що це звичайне політичне замовлення напередодні виборів.

Колосівський Валерій Євгенович завжди стояв на засадах творення та розвитку української держави! Ще з 1988 року був членом підпільної правозахисної організації Українська Гельсінська спілка, очолював Житомирську обласну організацію, організовував ланцюг єдності у 1990 році. Він не відноситься до тієї плеяди нинішніх політиків, які змінили червоний значок із зображенням Леніна та тихенько сховали свій партквиток і розповідають про патріотизм.

Наш район, під керівництвом Валерія Євгеновича, покращив свої показники, вибився у рейтингу по Житомирській області на перші місця.

Валерій Євгенович зібрав команду однодумців, яка ефективно працювала для розвитку району. Він підтримував політику впровадження національної ідеї в усіх напрямках життя району, зокрема відродження українських традицій, мови, культури, історії, ідентифікації української нації. Його робота прослідковується не на папірцях і кляузах, а на реальних справах: розвиток співробітництва з іншими регіонами України та країнами Європи в напрямку євроатлантичної інтеграції; Житомирський район один з перших відгукнувся на Ваш заклик про створення Всеукраїнської та регіональної Книги пам’яті жертв Голодомору в Україні; незважаючи на серйозні протиріччя думок обласного керівництва, проведення демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків особам, причетним до організації Голодомору 1932-1933 рр. в Україні та політичних репресій, творцям, організаторам та ідеологам тоталітарного режиму СРСР; повернення населеним пунктам їх облич – історичних назв вулиць, район, нарешті, має св
ій герб та прапор.

Вважаємо, що розпорядження про звільнення з посади за неналежне виконання службових обов'язків Колосівського В.Є. є безпідставним та несправедливим.

 
16.04.09 року                                                                                 Державні службовці

Житомирської районної

державної адміністрації

(підписи 30 осіб)

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі