Влада

Житомирська облдержадміністрація укладе угоду з Мінекономіки

23 July 2007, 13:13

22 липня у Бердичеві відбулася прес-конференція голови Житомирської облдержадміністрації Юрія Павленка.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Керівник області за попередніми даними повідомив, що впродовж І півріччя 2007 року у промисловості вдалося зберегти позитивний процес зростання обсягів виробництва до попереднього року. За словами Юрія Павленко, високі темпи приросту виробництва у машинобудуванні (+21,5%), добувній (+19,5%), хімічній (+19,1) промисловості. Остаточні підсумки по І півріччю 2007 року будуть підведені 26 липня на колегії облдержадміністрації.

Після колегії планується підписання Генеральної угоди про партнерство та співпрацю щодо розробки та впровадження середньострокової стратегії сталого розвитку населених пунктів Житомирської області на 2007-2010 рр. Угоду підпишуть міністр економіки Анатолій Кінах, голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко, голова Житомирської обласної ради Ірина Синявська, президент громадської організації „Центр муніципального менеджменту” (Хабітат) Олександр Затолокін.

Голова облдержадміністрації вказав, що ключовими завданнями документу є суттєвє збільшення обсягу інвестицій у економічний розвиток області, а також зміцнення управлінського потенціалу фахівців виконавчих органів та депутатів місцевих рад області. Окрім того, будуть розроблятися Паспорти Місцевих Інвестиційних Програм районів та міст області на 2007-2010 рр., Паспорти Бюджетних Програм територіальних громад області на той самий період.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі