Політика

Новостворена політична рада Блоку „Наша Україна – Народна Самооборона” в Житомирській області прийняла Декларацію об’єднання демократичних сил

25 July 2007, 18:17

Житомирська регіональна організація Партії „Народний Союз Наша Україна”, Житомирська обласна (крайова) організація „Народного Руху України”, Житомирська обласна організація Української Республіканської партії „Собор”, Житомирська обласна організація Партії Захисників Вітчизни, Житомирська обласна організація Української народної партії, Житомирська обласна організація політичної партії „Вперед, Україно!”, Житомирська обласна організація громадської Партії „ПОРА”, Житомирська обласна організація політичної партії „Європейська партія України”  25 липня 2007 року затвердили своїми підписами та печатками  Положення про політичну раду Блоку „Наша Україна – Народна Самооборона” в Житомирській області.

 Політична Рада Блоку є дорадчим органом при регіональному вибочому штабі Блоку „Наша Україна – Народна Самооборона”, завдання Ради Блоку полягає в координації дій демократичних партій в Житомирській області на дострокових виборах до Верховної Ради України 2007 року та спрямування зусиль на утворення єдиної політичної партії.

 

Декларація
об’єднання демократичних сил в Житомирській області

м. Житомир                                                                                                            25 липня  2007 р.

Ми, представники демократичних сил Житомирської області – цією Декларацією висловлюємо свою одностайну підтримку політичного курсу Президента України Віктора Ющенка та згоду з діями Глави держави, що спрямовані на захист прав і свобод українських громадян.

Своїм Указом про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України V скликання Президент України Віктор Ющенко виконав свій конституційний обов’язок – припинив політичну корупцію і зраду, що запанували в парламенті, відновив справедливість і принципи народовладдя.

Ми завжди послідовно підтримували Віктора Ющенка і переконані, що розпуск парламенту та призначення дострокових виборів до Верховної Ради України продиктовані повагою до виборців, відповідальністю перед усім Українським народом,  національними інтересами і турботою про майбутнє нашої держави.

Ми вважаємо, що цей крок Президента Ющенка є прикладом глибокої віри в українське майбутнє, щирим прагненням утвердити і зміцнити підвалини молодої української демократії, принципи чесної та відповідальної влади, яка покликана працювати для людей, а не на власне збагачення.

Цим документом ми заявляємо жителям Житомирської області, що політику незгоди і взаємних непорозумінь в демократичному таборі припинено. Ми не маємо права втратити здобуті у боротьбі з авторитарним режимом свободу і демократію, прагнення кожного до щастя й добробуту, можливості успішного розвитку української держави.

З думкою про майбутню заможну європейську Україну, заради спільних ідеалів та в ім’я прагнень українських громадян бачити демократичні сили згуртованими у захисті їхніх інтересів ми об’єднуємо наші зусилля.

Підписуючи Декларацію об’єднання демократичних сил у Житомирській області, наші політичні сили закладають фундамент єдності у демократичному таборі та беруть на себе зобов’язання забезпечити підтримку утворення єдиної демократичної політичної партії – виразника і поборника національних пріоритетів розвитку та європейських соціально-економічних і політичних стандартів в Україні.

Ми звертаємося до всіх демократичних сил Житомирської області, які готові об’єднатися разом із нами в єдину національно-демократичну партію ще до виборів, приєднатися до цієї Декларації і своїми підписами засвідчити відданість демократичним ідеалам.

Прес-служба Житомирської регіональної організації партії “Народний Союз Наша Україна”.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі