Влада

На Житомирщині почали звітуватися голови райдержадміністрацій

31 July 2007, 09:30

30 липня голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко відвідав з робочою поїздкою Бердичівський район, де вперше було заслухано звіт голови Бердичівської райдержадміністрації Леоніда Бакановського про виконання Програми соціально-економічного розвитку району за І півріччя 2007 р.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Леонід Бакановський зазначив, що за попереднім загальним показником Бердичівський район займає 7 місце в області. Обсяги прямих іноземних інвестицій на одну особу становлять 430 доларів, що перевищує середньо обласний рівень у 4,4 рази. Заборгованість по заробітній платі на економічно-активних підприємствах району повністю ліквідована.

Відповідно до розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації від 23.07.07 №259 „Про затвердження плану заходів та рекомендацій щодо організації роботи з презентації соціальних ініціатив Президента України органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування області” усі голови райдержадміністрацій мають виступити із звітом про конкретні справи з виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів з 30.07.07 до 20.08.07.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі