Політика

Жебрівський: Уряд в кращих радянських традиціях робить з чиновників VIP-прошарок

4 August 2007, 14:17
У діях "антикризового” уряду простежується цікава логіка. Спочатку вони відновлюють пільги Кучмі, потім назначають спецпенсії радянським урядовцям. Таким чином вони продовжують розшаровувати українців на касти”, - зазначив у коментарі сайту RAZOM народний депутат, голова Житомирського обласного штабу Блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” Павло Жебрівський. Як повідомлялося, уряд вніс до ВР проект змін до закону “Про Кабінет міністрів”. У ньому пропонується забезпечувати пенсією членів всіх колишніх урядів України на однакових умовах, в тому числі і колишніх членів Кабінету Міністрів УРСР та членів їх родин.

“Нинішній уряд продовжує працювати у найкращих традиціях “комуняцького” режиму. Вони роблять все, щоб виділити чиновників і високопосадовців в окремий суспільний прошарок. Це стосується і численних необґрунтованих пільг - на проїзд, житло, відпочинок, соціальні виплати”, - наголосив Жебрівський.

“Уряд Януковича не пропонує жодних нових підходів у керівництві державою. У них повністю відсутня практика вирішення питань заради України і українців, - переконаний народний депутат. - Кабмін та коаліція живуть минулим, продовжуючи традиції радянських часів”.

“Наша політична сила виступає за рівні умови для влади і народу. Адже кошти, які йдуть на утримання армії чиновників і "чинуш" можуть піти на соціальну сферу, охорону здоров’я, виплати матерям при народженні дитини тощо”, - вважає Павло Жебрівський.    http://www.razom.org.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі