Влада

Житомирська облдержадміністрація хоче швидше побудувати школи

7 August 2007, 09:20

6 серпня Голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко звернувся до першого заступника Міністра фінансів України Вадима Копилова з клопотанням наблизити з ІV кварталу на ІІІ фінансування будівництва шкільних закладів та консультативно-діагностичної поліклініки обласної клінічної лікарні. Будівництво проводиться за рахунок субвенції з державного бюджету.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Необхідний обсяг фінансування на завершення пускового комплексу 5 шкіл (будівництво – с.Яроповичі Андрушівського району, с. Левковичі Овруцького району, с.Костянтинівка Романівського району; реконструкція – смт Першотравенськ Баранівського району, смт Ємільчино) та консультативно-діагностичної поліклініки в обласному центрі – 8 398,7 тис.грн.

Відповідно до графіку фінансування, доведеного Міністерством фінансів України, питома вага фінансування – 11088 тис.грн. (44% від усієї суми) – припадає на останній квартал 2007 р. "Згідно цього графіку фінансування введення в установленні терміни шкільних закладів та поліклініки не можливе, - зазначив Юрій Павленко. – Перенесення фінансування з ІV кварталу на ІІІ дозволить вчасно ввести в експлуатацію ці заклади". 

У 2007 році Житомирській області виділена субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток та розвиток інфраструктури у розмірі 23 000 тис.грн. До переліку об’єктів, фінансування яких здійснюється за рахунок субвенції, увійшло 27 об’єктів, в тому числі будівництво та введення в експлуатацію 5 шкіл, консультативно-діагностичної поліклініки обласної клінічної лікарні, реконструкція та добудова 8 навчальних закладів, 2 шкільні котельні та 2 теплогенераторні. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі