Влада

Фракції „Наша Україна” та БЮТ у Житомирській облраді бойкотували засідання бюджетної комісії

14 August 2007, 09:45

Фракції „Наша Україна” та БЮТ у Житомирській облраді бойкотували засідання бюджетної комісії.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облради.

Заступник голови бюджетної комісії Едуард Ставицький перепросив присутніх за поведінку членів двох фракцій і констатував, що змушений закрити засідання за відсутності кворуму.
„Члени фракції БЮТ та Нашої України, які входять до складу бюджетної комісії, поставили свої політичні інтереси вище за інтереси області та її жителів.” – заявив Едуард Ставицький. Бюджетна комісія встигла розглянути три питання, на четвертому ж виникли непорозуміння між депутатами фракції БЮТ. Причиною цих непорозумінь в черговий раз стало питання легітимності одного з членів бюджетної комісії.
Нагадаємо, що рішенням з’їзду Блоку Юлії Тимошенко до 9 депутатів обласної ради був застосований імперативний мандат. Обласна Територіальна Виборча Комісія, яка визначає склад депутатського корпусу, не визнає рішення з’їзду легітимним, посилаючись на ухвалу Печерського суду м. Києва. Дана ухвала забороняє партіям і блокам застосовувати до своїх членів норми імперативного мандату.
Питання, на якому зупинилося засідання бюджетної комісії, стосувалося розподілу коштів з перевиконання. А це сума у понад 13 мільйонів гривень.
Керівництво обласної ради налаштоване заново підняти питання розподілу на сесії, яка відбудеться 16 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі