Політика

Заява фракції Блоку Юлії Тимошенко в Житомирській обласній раді

15 August 2007, 12:30

На виборах до місцевих рад 2006 року переважна більшість наших земляків підтримали політичні сили демократичного спрямування – БЮТ і «Нашу Україну». Однак наші опоненти, йдучи на вибори лише для забезпечення своїх приватних чи корпоративних інтересів, разом з безпринципними та жадібними особами, котрі зрадили виборців і політичні сили – БЮТ та «Нашу Україну», в чиїх списках вони пройшли до обласної ради, по-бандитськи узурпували владу і заходилися розграбовувати багатства, які належать області. «Пакетне голосування» питань виділення землі та інші приклади «вирішення» земельних питань свідчать, що особисте збагачення для деяких «народних обранців» стало важливішим за відстоювання інтересів виборців.

При цьому вони не гребують незаконними, нелегітимними діями.

Зокрема, на засіданні бюджетної комісії, на якому мало розглядатися питання розподілу коштів, що додатково надійшли до бюджету області, в президії перебувала  особа, яка, згідно з рішенням з’їзду БЮТ, не є депутатом обласної ради, що змусило наших представників відмовитися від участі в засіданні. Люди, які зрадили своїх виборців, і яких за це політична сила, під прапорами котрої вони стали депутатами обласної ради, позбавила депутатських мандатів, - не мають ані юридичного, ані морального права вирішувати питання життєдіяльності області.

Водночас ми переконані, що всі рішення мають бути законними, ухваленими за участі виключно легітимних депутатів і за умови чесної, відповідальної та  справедливої діяльності всього складу обласної ради.

Фракція БЮТ і надалі послідовно вимагатиме дотримання законності в роботі обласної ради, оскільки ухвалені в обхід законної процедури рішення можуть бути в будь-який момент скасовані.

Фракція БЮТ також продовжуватиме протестувати проти будь-яких рішень, що ухвалюються в комісіях чи на сесіях обласної ради, які ігнорують чи прямо порушують вимоги закону щодо розподілу коштів, земель, будь-якого іншого майна, що належить житомирській громаді.

 

14 серпня 2007р.                                                                  м.Житомир

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі