Політика

Заява виборчого Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” в Житомирській області

19 August 2007, 06:03

Регіональний штаб виборчого Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” попереджає про масштабні провокації, метою яких є погіршення міжпартійних стосунків й дестабілізація внутрішньополітичної ситуації в країні та звертається до всіх обласних та районних штабів політичних сил Житомирської області припинити морально убогу політику.

Так, за інформацією Чуднівського районного виборчого штабу, 14 серпня близько третьої години ночі по районному центру свій “хрестовий похід” робили   автомобілі з “псевдо агітаторами”, які в рупор викрикували сповнені блюзнірства заклики: “Голосуйте за “Нашу Україну”.

Представники регіонального штабу виборчого Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” глибоко стурбовані, що в часи політичної кризи в країні знову активізувалися «чорні» політтехнологи які, захищаючи інтереси своїх “шефів”, використовують брудні акції.

Ми закликаємо прокуратуру Житомирської області, Службу безпеки України, УМВС Житомирської області унеможливити діяльність штучних псевдо структур, «чорних» технологів, що підривають міжпартійні толерантні стосунки в Україні.

Ми розцінюємо чергові акції проти “Нашої України” як брутальну провокацію, спрямовану проти демократичних сил України та засуджуємо аморальні спроби політичних технологів підірвати авторитет одного з лідерів передвиборчих перегонів.

Регіональний штаб виборчого Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона”

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі