Політика

Жебрівський: Обіцянки януковичів - глум над потребами українського народу

20 August 2007, 17:23

“Ми неодноразово говорили, що соціальні обіцянки Партії регіонів – це чистої води спекуляція”, - зазначив у розмові з сайтом RAZOM народний депутат п’ятого скликання, голова Житомирського обласного штабу Блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” Павло Жебрівський.

“Є чітко прораховані, продумані соціальні ініціативи Президента, які він озвучив в Острозі. Кожен їх напрямок ретельно опрацьований. Вони базуються на наявній економічній базі”, - наголосив Жебрівський.

“Натомість ПР своїми обіцянками намагається довести ситуацію в цій сфері до ідіотизму. Вони намагаються перетворити соціальні ініціативи Президента на якесь шоу, побудоване на людських бідах. Це – глум над реальними потребами народу України. У їх обіцянках нічого, окрім зневаги до власного народу, немає”, - вважає голова Житомирського штабу.

“Як довіряти “регіоналам”, якщо одразу після презентації острозької програми, Азаров говорив, що в бюджеті нема на неї коштів, - нагадав він, - а зараз вони ніби знайшли гроші на виплати, які бюджет країни не може витримати в принципі”.

“Регіонали” знову обіцяють, і традиційно нічого не зроблять. Це остаточно підірве довіру людей до влади”, - підкреслив Павло Жебрівський.

razom.org.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі