Влада

Ірина Синявська зустрілася з ізраїльськими бізнесменами

22 August 2007, 13:06

Голова Житомирської облради Ірина Синявська зустрілася з ізраїльськими бізнесменами, які збираються зайнятися ремонтом доріг Житомирської області.

 Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Бізнес делегація прибула на чолі з членом Ізраїльського парламенту Дані Ятомом. Розмова обох сторін проходила у двох напрямках: політичному та економічному. Обговоривши останні політичні події, зокрема, в області, представники потужних бізнес компаній Ізраїлю виказали свою зацікавленість у створенні спільного інвестиційного плану. Зокрема, мова йшла про можливість вкладання коштів у житлове та дорожнє будівництво. Про конкретну суму коштів, яку вкладатимуть у відновлення доріг мова на часі не йде – в бізнес колах передчасні висновки вважаються не коректними.
Один з членів делегації, до речі, успішно працює на Андрушівщині у сфері лісопереробки.
Вже наступного місяця потенційні інвестори повернуться з бізнес планом, який і запропонують на вивчення керівництву обласної ради.
„Ізраїльський інвестор візьметься за відновлення дорожнього полотна комунальних доріг в обмін на облаштування власних закладів сфери послуг, як то магазинів, узбічних кафе, готельних комплексів. Наперед відомо тільки, що платними відремонтовані дороги не будуть”, - повідомила голова обласної ради Ірина Синявська.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі