Влада

В Житомирской области на всякий случай готовят кадровый резерв руководящих чиновников

26 January 2010, 14:46

Радомишльська районна державна адміністрація оголошує конкурс із зарахування до кадрового резерву на посаду голови районної державної адміністрації.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту, вільно володіють державною мовою, мають стаж державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування не менш як п’ять років та займають (займали) посади в державних органах чи органах місцевого самоврядування не нижче п’ятої категорії або мають стаж роботи не менш як п’ять років на посадах керівників державних підприємств, установ та організацій, їх заступників.

До участі у конкурсі не допускаються особи, які досягли встановленого законом граничного віку перебування на державній службі, визнані в установленому порядку недієздатними, мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади державного службовця, позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений строк, в інших випадках, установлених законами. 

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка (форма П-2 ДС), копії першої та другої сторінок паспорта громадянина України, фотокартка розміром 4 х 6 сантиметрів. 

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: м. Радомишль Соборний майдан, 12 відділ організаційно-кадрової роботи, тел. 4-41-33.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі