Політика

Партія регіонів готується до провокації в день голосування. Заява Житомирської обласної організації «Народної самооборони»

5 February 2010, 12:15

26 січня підчас вторгнення народних депутатів від Партії регіонів до громадської приймальні народного депутат від «Народної самооборони» Олега Новікова з приміщення було незаконно винесено регіоналами 4 пачки друкованої продукції «Стоп ZEK», особисті речі та символіку «Народної самооборони». Після цього офіс був опломбований представниками правоохоронних органів.

Зникнення вказаних речей наводить на думку, що представники Партії регіонів готують провокацію на день голосування. Можна припустити, що листівки «Стоп ZEK», які були передані на зберігання до житомирського офісу «Народної самооборони», будуть розвішені по місту регіоналами, а потім використані для звинувачення опонента на виборах у порушенні закону.

У зв’язку із цим Житомирська обласна організація «Народної самооборони» офіційно повідомляє, що знімає із себе відповідальність за подальше використання листівок, винесених представниками ПР. До понеділка 8 лютого, всі листівки, що знаходяться в громадській приймальні Олега Новікова, розповсюджуватись не будуть.

«Народна самооборона» закликає представників Партії регіонів не використовувати брудні та незаконні методи ведення кампанії, як то незаконне опломбування офісу народного депутата, викрадення речей та брудні провокації.

Голова Житомирської організації «Народної самооборони» Сергій Мороз

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі