Влада

Павленко вважає, що з корупцією борються „хаотично”

3 September 2007, 09:27

Голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко вважає, що "сьогодні боротьба з корупцією ведеться хаотично”.

Про це він заявив 31 серпня під час прямого ефіру на житомирській ТРК "Союз-ТВ" у рамках презентації антикорупційних ініціатив Президента України Віктора Ющенка.

Також, як повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації, Павленко сказав, що „уряд та законодавча гілка влади не забезпечують захищеність населення від корупційних проявів. Причина – у відсутності системи протидії корупції".

Голова Житомирської облдержадміністрації зазначив, що за даними загальнонаціонального соціологічного опитування понад 60% українців упродовж останнього року були в тій чи іншій формі безпосередньо втягнуті в корупційні дії.

Юрій Павленко повідомив, що серед ініціатив Президента України передбачено оприлюднення в засобах масової інформації даних про факти притягнення до відповідальності посадовців, які визнані в судовому порядку винними у вчиненні корупційних правопорушень. Крім того, пропонується створити єдиний державний реєстр осіб, які були притягнуті до адміністративної чи кримінальної відповідальності за корупційні правопорушення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі