Влада

Повестка дня 23 сессии Житомирского областного совета: власть отчитается о бюджете и займется вопросами коммунальной собственности

18 March 2010, 08:39

В10 часов утра 18 марта должна начаться очередная сессия Житомирского областного совета.

Согласно сообщению официального сайта Житомирского областного совета, на рассмотрение выносится 23 вопроса.

 

1. Про звіт голови обласної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області за 2009 рік.
    2. Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2009 рік.
    3. Про затвердження розпоряджень голови облдержадміністрації.
    4. Про хід виконання обласної Програми забезпечення пожежної безпеки на період до 2010 року.
    5. Про внесення змін до обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки.
    6. Про обласну Програму оздоровлення та відпочинку дітей у 2010 році.
    7. Про утворення кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури області.
    8. Про утворення об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення.
   
    9. Питання комунальної власності:
    9.1. Про внесення змін до рішення обласної ради від 26.06.08 № 570 «Про припинення комунального підприємства «Тетерів – Агро» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації».
    9.2. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.
    9.3. Про припинення Житомирського комунального підприємства «Завод «Ремпобуттехніка» Житомирської обласної ради.
    9.4. Про звільнення Костриці Т.П.
    9.5. Про контракт з Губановим В.А.
    9.6. Про призначення директора комунального підприємства «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради.
    9.7. Про внесення змін до рішення обласної ради від 14.07.06 № 25 «Про затвердження нового складу ліквідаційної комісії обласного дитячого лікувально-санаторного центру радіаційного захисту».
    9.8. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
    9.9. Про надання дозволу Житомирській обласній психіатричній лікарні № 2 Житомирської обласної ради на продаж автотранспортних засобів.
    9.10. Про передачу автомобіля у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Черняхівського району.
    9.11. Про внесення змін до Переліку установ, організацій та нерухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.
    9.12. Про передачу будівлі у спільну власність територіальних громад сіл, селища Ружинського району.
    9.13. Про передачу будівлі у комунальну власність територіальної громади сіл Руденька, Здоровець, Горбове, селища Ємільчине Ємільчинського району.
    9.14. Про надання пільг з орендної плати.
    9.15. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих «Лісова казка» Житомирської обласної ради.
    9.16. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту дитячо-юнацької спортивної школи Житомирської обласної ради.
    9.17. Про припинення комунального підприємства обласного медичного консультативно-діагностичного центру Житомирської обласної ради шляхом перетворення.
    9.18. Про списання основних засобів з балансів дочірніх підприємств Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.
    9.19. Про внесення змін до рішення обласної ради від 27.03.09 № 778 «Про орендні ставки».
    9.20. Про орендні відносини.
    9.21. Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.05.07 № 289 "Про ліквідацію відкритого акціонерного товариства "Володарсько-Волинська спеціалізована будівельно-монтажна дільниця".
    9.22. Про затвердження Порядку і нормативів відрахування частини прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, які належать до спільної власності територіальних громад області.
    9.23. Про відміну окремих рішень обласної ради.
    9.24. Про передачу виробничих приміщень в оренду.
    9.25. Про передачу будівлі за адресою: м. Житомир, пров. 1-ий Гоголівський, 4, у державну власність.
    9.26. Про списання основних засобів з балансів установ та підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
    9.27. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу комунального підприємства "Агенція з питань залучення інвестицій" Житомирської обласної ради.
    9.28. Про внесення змін та затвердження в новій редакції положень про заклади соціального захисту населення, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
    9.29. Про передачу нежилих приміщень у комунальну власність територіальної громади сіл Глухова, Крупчатка, Лугинки, Станційне, селища Лугини Лугинського району.
    9.30. Про продаж індивідуально визначеного майна комунального підприємства «Тетерів – Агро» Житомирської обласної ради.
    9.31. Про рекомендації щодо погодження прийняття в експлуатацію приватних будівель у межах сіл, селищ та міст Житомирської області.
    9.32. Про внесення змін до положень по управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області затверджених рішенням обласної ради від 14.11.09 № 702 (зі змінами від 27.03.09 № 779).
   
    10. Про анулювання гірничих відводів.
    11. Про зміни та встановлення меж населених пунктів Коростенського району.
    12. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування голові обласної ради.
    13. Про зняття з контролю рішень обласної ради.
    14. Про заходи з увічнення пам’яті Кавуна В.М. та Ямчинського В.М.
    15. Про внесення змін в адміністративно-територіальний устрій Житомирської області.
    16. Про нагородження Почесною Грамотою Верховної Ради України Кондратюка В.І.
    17. Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.03.04 № 384 "Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території", з урахуванням змін та доповнень.
    18. Про підтримку звернення депутатів Львівської обласної ради.
    19. Про звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо необхідності внесення змін до Бюджетного кодексу України.
    20. Про звернення обласної ради до Міністерства вугільної промисловості України щодо проведення структурної реорганізації ДП "Житомирторф".
    21. Про звернення обласної ради до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України з питання передачі в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) сільськогосподарським підприємствам.
    22. Інформація про звернення обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо впорядкування заробітної плати працівникам культурно-освітньої галузі.
    23. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на двадцять другій сесії обласної ради п’ятого скликання.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі