Політика

Житомирський БЮТ вітає Україну з останнім днем прем’єра Януковича

12 September 2007, 14:44

Кандидат у народні депутати від БЮТ Олена Бондаренко зазначає, що вчора в Україні сталася визначна подія, оскільки відпустка, в яку з 12 вересня офіційно пішов прем’єр В.Янукович, означає, що це був його останній день на посаді голови уряду.

«Немає сумніву, що це «відпустка» з числа тих, із яких не повертаються. Віктор Янукович не просто залишив Кабінет Міністрів на час виборчої кампанії, а остаточно розпрощався зі своїм кріслом. Зрозуміло, що після 30 вересня будуть і нова Верховна Рада, і новий уряд, і новий прем’єр», - наголосила О.Бондаренко.

Для всієї «антикризової коаліції» 11 вересня – наче рубіж, коли зовнішній антураж іще нагадує про майже цілковитий контроль Партії регіонів над економікою країни, ще лунають псевдобравурні промови про «стабільність і порядок», а за всім тим чітко проглядається страх перед відповідальністю, яку неодмінно доведеться нести за завдану шкоду національним інтересам країни, зневагу до інтересів людей, підкреслила кандидат в народні депутати.

Цей страх і примушує їх знову піднімати деструктивні питання про мову чи НАТО, якими вони вкотре намагаються роз’єднати Україну. «Тому ми можемо привітати всю Україну з тим, що вчора Віктор Янукович останній день перебував у кріслі прем’єра. І саме перебування в уряді, безперечно, для нього було останнім», - резюмувала Олена Бондаренко.

Прес-служба Житомирської організації БЮТ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі