Влада

На Житомирському полігоні пройде стратегічне командно-штабне навчання «Артерія – 2007»

12 September 2007, 16:37

17 вересня на Житомирському загальновійськовому полігоні відбудеться другий етап стратегічного командно-штабного навчання з оперативного забезпечення та логістики «Артерія-2007» за темою: „Організація та здійснення всебічного забезпечення підрозділів миротворчого контингенту та угрупування Об’єднаних сил швидкого реагування у ході стабілізаційних дій”.

Цей захід відбудеться під керівництвом Командувача Об’єднаного оперативного командування ЗС України генерал-лейтенанта Юрія Шаповала.

На Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону покладено завдання щодо медичного забезпечення учасників другого етапу стратегічного командно-штабного навчання «Артерія – 2007» на Житомирському полігоні. Для виконання цих завдань буде здійснений марш мобільного військового госпіталю у складі колони за маршрутом: Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону (м. Вінниця) – Бердичів – Житомир – Житомирський загальновійськовий полігон.

У роботі мобільного військового госпіталю візьме участь близько ста військових медиків, розгортатимуться операційні та терапевтичні відділення, а також буде задіяно реанімобіль „Оксана”.

www.mil.gov.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі