Влада

Мэр Житомира Шелудченко говорит, что иногда вынуждена прибегать к кардинальным и решительным действиям

29 April 2010, 08:41

«Ми пообіцяли людям, що розберемось із проблемою стихійної торгівлі на вулиці Хлібній – і ми це зробили. Сьогодні жителі дворів, де довгий час велась торгівля прямо на землі, вже вийшли на толоку і спільно з нами привели двір у належний вигляд. Мені приємно, що житомиряни думають про те, в якому місті вони живуть, і як зробити його кращим», - переконана Віра Шелудченко. 

На сайт міського голови неодноразово надходили звернення з проханням вплинути на торговців з вулиці Хлібної, де не можливо було спокійно вийти з під’їзду. Навіть швидка допомога чи пожежні не відразу могли потрапити за адресою: увесь двір був паралізований. Жителі жалілись, що не можливо навіть відкрити вікно через гамір та пил.

Але проблему вирішено – усіх торговців було виселено з двору, а мешканці цих будинків з радістю прибирають свою територію.

«Іноді ми змушені вдаватись до кардинальних та рішучих дій. Одна із них – це переселення стихійної торгівлі силами муніципальної міліції з вулиці Хлібної. Наше завдання – робити місто кращим. І ми успішно досягаємо цієї мети», - зауважила Віра Шелудченко.

 

 

Ось так зараз виглядає двір на Хлібній

 

 

толока 

Стихійної торгівлі на Хлібній більше немає

 

хлібна торгівля 

Так виглядав двір Хлібної 18 ще декілька тижнів тому

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі