Політика

Офіційна заява Житомирського обласного штабу виборчого блоку «К.У.Ч.М.А.»

17 September 2007, 10:49

15 вересня 2007 року, після того, як долання виборчим блоком «К.У.Ч.М.А.» (Конституція-Україна-Честь-Мир-Антифашизм) тривідсоткового прохідного бар’єру та його проходження до Верховної Ради України на дочасних виборах стало очевидним, жертвами агресії трьох невідомих осіб у Коростишеві стали агітатори намету нашого виборчого блоку.

Як повідомили потерпілі, в обідній час цього дня до них підійшли три здоровані, схоже, на підпитку, які вдавшись до погроз вимагали припинити розповсюдження інформаційних матеріалів виборчого блоку «К.У.Ч.М.А.». Особливе невдоволення у останніх викликав надпис-заклик голосувати за В.Развадовського, беззаперечного лідера народної довіри.

Скориставшись самовпевненістю, відчуттям безнаказаності а відтак і необережності екстремістів, один із агітаторів повідомив про цей інцидент правоохоронні органи. На щастя, працівники міліції відреагували на телефонний дзвінок оперативно і затримали двох із трьох агресорів.

Якщо й справді виявиться, що закон один для всіх, - його порушники понесуть передбачене за такі протиправні методи переконання покарання. Небажаючи у подальшому нікому непотрібних жертв, Житомирський обласний штаб виборчого блоку «К.У.Ч.М.А.» просить всіх жителів області утриматися від подібних дій щодо будь-якого суб’єкта виборчого процесу.

Крім цього, ми висловлюємо вдячність за професіоналізм міліціонерам, засвідчуємо власні сподівання, що 30 вересня 2007 року виборці проголосують за конкретні справи нинішніх кандидатів у народні депутати, а не за чергові пустослівні обіцянки, найперше тих, хто мав би відзвітувати про «10 кроків на зустріч людям», «Краще життя вже сьогодні», «газ по 50 доларів США за 1000 м. куб.» тощо.

Хай переможе сила розуму, а не розум сили!

15 вересня 2007 року

Прес-служба Житомирського обласного штабу виборчого блоку «К.У.Ч.М.А.»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі