Влада

Повний перелік питань, які розгляне сьогодні виконавчий комітет Житомирської міської ради

27 September 2007, 07:33

27 вересня 2007 року о 10.00 год. відбудеться засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради, - повідомляє прес-служба Житомирської міської ради

На порядок денний винесені наступні питання:

1. Про сприяння підготовці та проведенню позачергових виборів народних депутатів України 30 вересня 2007 року в м. Житомирі.

2. Про затвердження мережі загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів на 2007-2008 навчальний рік.

3. Про затвердження середнього фактичного розміру харчування дитини у день в дитячих дошкільних закладах міста.

4. Про затвердження місячного розміру грошової компенсації вартості продуктів харчування батькам дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи.

5. Про медикаментозне забезпечення пільгових категорій населення.

6. Про затвердження висновку про можливість виконання обов’язків піклувальника Павлюківською Тетяною Валентинівною та призначення її піклувальником над Павлюковським Русланом.

7. Про надання дозволу на оформлення спадкового договору дарування, купівлю, продаж житла та акцій від імені дітей.

8. Про підготовку і проведення приписки громадян 1991 року народження до призовної дільниці Житомирського ОМВК.

9. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають знесенню в м. Житомирі.

10. Про створення та затвердження складу державної комісії по прийняттю в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта в м. Житомирі.

11. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію магазину приватного підприємця Головні В.В. по вул. Київській, 19/2.

12. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового магазину непродовольчих товарів замовника Харчук Л.П. по вул. Шелушкова, 64.

13. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового офісу замовника Козел М.М. на майдані Соборному, 7/1

14. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію окремих житлових кімнат та двокімнатної житлової квартири КВЖРЕП – 10 на площі Польовій, 10.

15. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію системи опалення (З влаштуванням автономного джерела теплозабезпечення) будівель загальноосвітньої школи №8 на майдані Згоди, 5.

16. Про затвердження актів державної комісії про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів.

17. Про надання дозволів на будівництво та реконструкцію об’єктів архітектури в м. Житомирі.

18. Про надання дозволів на використання об’єктів архітектури в м. Житомирі.

19. Про затвердження списків громадян, прийнятих на облік при міськвиконкомі для надання земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво в м. Житомирі.

20. Про надання дозволів на розроблення проектів нового будівництва, реконструкції існуючих об’єктів архітектури, внесення доповнення до рішення міськвиконкому, продовження терміну дії рішення.

21. Про надання дозволів громадянам міста на розроблення проектно-кошторисної документації на будівництво індивідуальних житлових будинків на власних та орендованих земельних ділянках, відповідно до їх цільового призначення.

22. Про надання дозволу на розроблення проектів нового будівництва, реконструкцію існуючих індивідуальних житлових будинків і господарських будівель.

23. Про оформлення права власності на об’єкти нерухомості житлового та господарського призначення, які збудовані, реконструйовані громадянами міста, в межах існуючих садиб.

24. Про надання дозволу на розміщення об’єктів дрібнороздрібної мережі в м. Житомирі.

25. Про взяття на квартирний облік, включення до списків першочергового та позачергового одержання жилих приміщень і упорядкування черги за місцем проживання.

26. Про виключення жилих приміщень з числа службових.

27. Про збереження жилого приміщення за тимчасово відсутніми громадянами.

28. Про кооперативний облік громадян міста.

29. Про погодження Програми з санітарної очистки міста Житомира та захоронення відходів на 2007-2008 роки.

30. Про зняття з балансу квартир, що передані громадянам у власність по м. Житомиру.

31. Про оплату заборгованості за комунальні послуги соціально незахищених громадян міста та внесення змін в рішення міськвиконкому від 22.08.07 №641.

32. Про надання грошової допомоги.

33. Про оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна

34. Про план роботи виконавчого комітету Житомирської міської ради на четвертий квартал 2007 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі