Політика

Виборчий блок «К.У.Ч.М.А.», від якого у народні депутати балотується В.Развадовський, перемагає в суді

27 September 2007, 14:17

26 вересня 2007 року представники Житомирського міського штабу виборчого блоку «К.У.Ч.М.А.» (Конституція-Україна-Честь-Мир-Антифашизм) довели у Корольовському районному суді незаконність відмови КП «Інформаційно-видавничим центром Житомирської міської ради» у трансляції звернення керівника цього штабу Наталії Циганчук до виборців.

Нагадаємо, що невихід у ефір цього матеріалу працівники Житомирського міського (проводового) радіо пояснювали нібито недостовірністю фактів, викладених у цьому матеріалі (про незаконність нинішньої Житомирської міської влади). З даного приводу виборчий блок «К.У.Ч.М.А.» навіть зробив офіційну заяву.

Зрештою суд першої інстанції заслухавши аргументи сторін постановив:

«Визнати незаконними дії Комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» щодо відмови у наданні ефірного часу для розміщення передвиборчої агітації виборчого блоку політичних партій «К.У.Ч.М.А.» - за Конституцію, за Україну, за Честь, за Мир, Антифашизм…

Зобов’язати Комунальне підприємство «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» надати ефірний час на міському радіо та надрукувати у газеті «Місто» передвиборчу агітацію виборчого блоку політичних партій «К.У.Ч.М.А.»…

Заради справедливості слід зазначити, що до 27 вересня це рішення суду може бути оскаржене. Та от біда, у зв’язку з реорганізацією судової системи - не до Апеляційного суду Житомирської області, деякі судді якого не раз виручали житомирську міську владу, і рішення якого скасовувалися судами вищого рівня, а до Київського апеляційного адміністративного суду.

Зрештою, як відомо, час - найкращий суддя!

Прес-служба Житомирського міського штабу виборчого блоку «.К.У.Ч.М.А.»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі