Влада

11 жовтня о 10.00 відбудеться засідання виконкому Житомирської міської ради

11 October 2007, 08:26

11 жовтня о 10.00 в залі засідань Житомирської міської ради відбудеться засідання виконкому міської ради. На порядок денний винесено такі питання, - повідомляє прес-служба Житомирської міськради

1. Про готовність міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 рр.

2. Про затвердження висновків про можливість виконання опікунських обов’язків громадянами і призначення їх опікунами (піклувальниками) над дітьми.

3. Про призначення опікуна над житлом малолітньої.

4. Про надання дозволу на дарування, обмін, продаж житла та майна від імені дітей.

5. Про створення та затвердження складу державної комісії по прийняттю в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта в м. Житомирі.

6. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію санітарно-побутового корпуса на території ЗАТ “Житомирські ласощі” по вул. Щорса, 67.

7. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію магазину продовольчих товарів з кафетерієм приватного підприємця Хоменко О.М. по вул. Київській, 120-а.

8. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасової аптеки з влаштуванням вітрини та ганку консольного типу ТОВ “Домінвест” по вул. Черняховського, 96.

9. Про затвердження акту державної комісії по прийняттю в експлуатацію тимчасового магазину непродовольчих товарів замовника Жуковського Ю.О. на майдані Перемоги, 7.

10. Про надання дозволів на будівництво та реконструкцію об’єктів архітектури в м. Житомирі.

11. Про надання дозволів на розроблення проектів нового будівництва, реконструкції існуючих об’єктів архітектури, внесення змін до рішень міськвиконкому, продовження їх терміну дії.

12. Про надання дозволу на розміщення об’єктів дрібнороздрібної мережі в м. Житомирі.

13. Про утворення та затвердження складу міської тимчасової робочої комісії для прокладання траси кабельно-повітряної лінії ЛЕП-10 основного та резервного живлення від РП-33 по пров. Складському, та ТП-250 вул. Авіаторів до проектуємого об’єкта – автомобільної газонаповнювальної компресорної станції (АГНКС) по Київському шосе, 44.

14. Про утворення та затвердження складу міської тимчасової робочої комісії для вибору та обстеження земельної ділянки, передбаченої для прокладання траси кабельної лінії основного та резервного живлення від ПС 110/10 “Західна” по вул. Барашівська, та вул. Каховська до проектуємого об’єкта – “Розміщення спортивно-оздоровчого комплексу по пров. Ясеневому...”

15. Про утворення та затвердження складу тимчасової робочої комісії для вибору траси прокладання електромережі від ПС 110/35/10 кВ “Смолянка” та газопроводу середнього тиску по вул. Селецькій до проектуємого об’єкта – багатоповерхового житлового будинку по вул. Космонавтів, 60.

16. Про продовження строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі.

17. Про скасування дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі.

18. Про взяття на квартирний облік, включення до списків першочергового та позачергового одержання житлових приміщень і упорядкування черги за місцем проживання.

19. Про взяття громадян на квартирний облік за місцем їх роботи.

20. Про надання громадянам жилої площі та включення жилих приміщень до числа службових.

21. Про виключення жилих приміщень з числа службових.

22. Про збереження жилого приміщення за тимчасово відсутніми громадянами.

23. Про затвердження комісії при міськвиконкомі та Положення з питань надання дозволів на переобладнання приміщень у ветхих і аварійних жилих будинках спільної власності та міської комунальної власності в придатні для постійного проживання жилі приміщення.

24. Про зміни договорів найму житлових приміщень

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі