Місто

Віра Шелудченко: «Відключення водоканалу від електроенергії – це нечисті політичні технології за три дні до виборів»

28 October 2010, 17:41

Мер Житомира Віра Шелудченко вважає, що обмеження водопостачання у Житомирі стало політичним важелем в руках її опонентів на виборах міського голови.

Про це вона заявила 28 жовтня під час брифінгу з журналістами.

Віра Шелудченко також сказала, що відключення стало можливим через те, що комісія під головуванням заступника голови облдержадміністрації Володимира Дебоя зняла екологічну броню з комунального підприємства “Житомирводоканал”.

“Це дає можливість в будь-який момент залишати мешканців міста без водопостачання. Сьогодні це відключення стало інструментом політичної боротьби”, - сказала мер міста.

За словами міського голови, зараз міська влада організовує доставку води  тих районів, де воно було злочинно відключене, - повідомляє офіційний сайт Житомирської мерії.

“Відключення газу та води — це брудна політична технологія. Але житомиряни — мудрі люди. Тому я переконана - Житомир переможе. Всі нечисті на руку політики підуть геть і в місті буде відновлена нормальна життєдіяльність”, - сказала Шелудченко.

Головний інженер комунального підприємства «Житомирводоканал» Віктор Корець повідомив, що силами водоканалу здійснено переключення режиму водопостачання в цих будинках, щоб подавати воду на нижні поверхи.

«Мешканцям верхніх поверхів багатоповерхових будинків ми будемо підвозити воду», - запевнив він.

Як повідомляв Житомир.info, компанія «Житомиробленерго» відключила житомирський водоканал від електроенергії за борги у сумі близько 4 млн. грн.

Відеоверсія заяви Віри Шелудченко.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі