Влада

Житомирська ОДА вкотре перейнялася проблемами інвалідів

25 October 2007, 18:04

Колегія обласної державної адміністрації 23 жовтня визнала недостатньою роботу Коростишівської, Любарської, Попільнянської, Олевської, Овруцької, Чуднівської райдержадміністрацій, Бердичівського, Житомирського, Коростенського, Новоград-Волинського  та Малинського міськвиконкомів щодо вжиття заходів із створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації

Головне управління будівництва та архітектури облдержадміністрації, інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю при введенні в експлуатацію об’єктів соціальної інфраструктури  та житлового призначення зобов’язано посилити контроль за обов’язковим облаштуванням їх пандусами. Райдержадміністраціям, міськвиконкомам наказано створити до 20 листопада 2007 року районні та міські комітети для забезпечення доступності інвалідів до об’єктів соціальної інфраструктури за участю представників громадських організацій інвалідів.

На території області проживає понад 84 тис. інвалідів різних груп і категорій: серед них понад 18 тис. осіб мають обмежені фізичні можливості і пересуваються за допомогою інвалідних візків та палиць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі