Влада

Асоціація міст України провела в Житомирі тренінг

29 November 2007, 18:10

29 листопада 2007 року у Житомирі проведено тренінг в рамках проекту "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги АМУ”. Тема заходу "Стратегічне планування та інвестиційна політика територіальних громад".
Тренером-експертом виступила Олена Баранівська - в.о. директора департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради.
Захід відкрили виконавчий директор ЖРВ АМУ Фаріон О. О. та менеджер з управління освітніми заходами Ганджа К. В. Вони підкреслили актуальность та необхідність тренінгу на дану тематику, проінформували присутніх про діяльність АМУ, зокрема про активну участь та допомогу Асоціації в розробці стратегічних планів міст-членів АМУ, їх інвестиційної політики. На тренінгу були розглянуті основні питання:
1. Стратегічне управління розвитком територіальних громад. Стратегічне планування як приваблива альтернатива інерції.
2. Послідовність кроків розробки стратегії розвитку територіальних громад (піраміда цілей та завдань)
3. Методи розробки стратегічного плану розвитку територіальної громади, його реалізація.
Цікавості та динамічності надали тренінгу рольові ситуативні ігри та вправи.
Також була проведена робота в групах на тему “Формулювання бачення міста, селища міського типу”, яка завершилася презентацією роботи кожної групи, активного обговорення та узагальнення отриманої інформації.
Оскільки всі учасники тренінгу мають значний професійний досвід з даного питання - спілкуватися з тренером було жвавим та мало характер діалогу.
Захід високо оцінений слухачами. Загальна оцінка „відмінно”. Тести засвідчили про високий рівень засвоєння матеріалу дистанційного курсу.
Тож у цілому захід пройшов успішно, в дружній атмосфері, всі учасники тренінгу були вдячні за надану можливість ознайомитися зі спеціальною літературою та обмінятися досвідом з колегами – представниками інших міст Житомирської області.

http://www.auc.org.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі