Влада

Житомирська облдержадміністрація вивчить, як саме доводять до банкрутства АТЗТ «Коростенський фарфор»

6 December 2007, 09:45

4 грудня 2007 року голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела видав розпорядження щодо вивчення діяльності АТЗТ «Коростенський фарфор».

Розпорядження видане для вивчення питань, порушених у зверненнях до облдержадміністрації працівниками акціонерного товариства, та підготовки пропозицій щодо виходу підприємства із кризового стану.

Згідно з документом, утворено робочу групу (під керівництвом начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Василя Сухораби), якій доручено забезпечити всебічне вивчення діяльності АТЗТ «Коростенський фарфор» і до 20 грудня 2007 року подати пропозиції щодо вирішення проблемних питань.

Упродовж 2007 року до облдержадміністрації неодноразово надходили колективні звернення працівників і акціонерів АТЗТ «Коростенський фарфор» про умисне доведення до банкрутства одного із найбільш успішних у минулому промислових підприємств області та систематичні порушення трудового законодавства при звільненні працівників, несвоєчасну виплату заробітної плати.

Чисельність працюючих на підприємстві постійно скорочується і складає 632 працівники проти 2 тисяч осіб у 2004 році

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі