Місто

Житомирський «Майдан» встав на захист скандального будівництва «АТБ» в центрі міста?

30 July 2014, 12:41

 Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання Майдан Житомирської області» стала на захист забудовників, які намагаються спорудити маркет «АТБ» у центрі Житомира – на розі вулиць Київської-Театральної.

Такий висновок можна зробити із документів, оприлюднених на фейсбук-сторінці «Автомайдан-Житомир».

В проекті угоди йдеться про те, що власники прилеглих будинків та житомирська організація ВО «Майдан» в особі її керівника Нагребельного Валерія Вікторовича зобов’язуються не заважати будівельним роботам «по будівництву магазину з громадськими приміщеннями».

Нагадаємо, що Валерій Нагребельний був серед тих, хто активно виступав проти звільнення губернатора-«свободівця» Сидора Кізіна, навіть їздив на прес-конференцію «Житомирщина за майданівця Кізіна» у Київ.

Як повідомляв Житомир.info, з квітня минулого року громада Житомира виступає проти будівництво магазину в історичній частині міста. На початку червня цього року активісти знесли будівельний паркан, а представник забудовника говорив, що компанія готова йти на компроміс. 22 липня на прес-конференції перший заступник мера Сергій Сухомлин повідомив, що скандальне будівництво може поновитися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі