Влада

Прихильники житомирського губернатора помітингували біля ОДА і організовано поїхали у Київ

21 July 2014, 12:56

 21 липня біля Житомирської облдержадміністрації відбувся мітинг на підтримку нинішнього губернатора Сидора Кізіна.

Близько сотні людей о 10.30 зібралися біля адмінприміщення, щоб висловити свою незгоду з можливим звільненням губернатора-«свободівця». Ведучим акції був Андрій Федірко, а виступаючими – спікери анонсованої на 21 липня прес-конференції в УНІАН: Валерій Нагребельний; Наталія Волинець; Володимир Дібров та Геннадій Краснобокий.

До прихильників вийшов Сидір Кізін, який розповів про підсумки наради з перевізниками та запевнив, що указу президента про його звільнення немає, він виконує свої обов’язки і продовжує розпочаті реформи.

«Я думаю, що ті, хто прагне реваншу, ті люди, які сьогодні були позбавлені отих тіньових потоків, ті корупціонери, яких ми повисмикували, поприбирали із прокуратури, із міліції, із контролюючих органів, ті люди уже ніколи не повернуться на свої місця», - сказав Кізін.

Ведучий після кожного виступу вставляв спіч, пояснюючи присутнім - хто хоче «турнути» Кізіна.

«Подивіться, хто хитає зараз владу, які там прізвища: Сухомлин, Зубко, Михалець, Годований, ті люди, котрі роками дерибанили місто і область. Вони позабирали все, що можна було забрати у місті», - проголошував на мітингу Федірко.

Після нетривалих виступів присутнім запропонували пройти до автобусів та поїхати у столицю, де о 14.30 має розпочатися прес-конференція «Житомирщина за майданівця Кізіна».

Цей чоловік представився керівником Правого сектору Житомирщини Володимиром

Федірко і Кізін

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі