Місто

У Житомирі до опалення підключені всі житлові будинки та соцоб’єкти, крім одного дитсадка, - Рогожин

17 October 2016, 09:43

Місто вже підключене до опалення, крім одного житомирського дитсадка.

Про це Житомир.info розповів директор «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

«Станом на 17 жовтня у Житомирі всі об’єкти соціальної сфери та житлові будинки підключені до опалення. Тільки №51 садочок - там переврізку роблять, він зараз не працює. Гуртожитки загалом всі підключені, тільки сьогодні політех включає гуртожитки. Але це залежить не від нас, а від листа балансоутримувача», - сказав Дмитро Рогожин.

Дитячий садочок №51 знаходиться по вул. Вокзальна, 18-а.

«Теплокомуненерго забезпечує подачу теплоносія до всіх житлових будинків та об’єктів соціальної сфери. Станом на ранок 17 жовтня 96% будинків мають опалення, 4% - це ті будинки, в яких або ведеться капремонт внутрішньобудинкових мереж, або є пориви внутрішньобудинкових мереж, які зараз ліквідовуються», - сказав заступник мера Житомира Олександр Фещенко.

Нагадаємо, віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубку повідомляв 15 жовтня про те, що у Житомирській області успішно розпочали опалювальний сезон.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня виконком Житомирської міської ради прийняв рішення про те, що в обласному центрі загалом опалювальний сезон розпочнеться з 12 жовтня, причому дати тепло до об’єктів соціальної сфери вони вирішили на день раніше. Проте вже 12 жовтня директор «Житомиртеплокомуненерго» пояснив, чому затримався старт опалювального сезону у Житомирі. Наступного дня, під час сесії міської ради мер міста Сергій Сухомлин повідомив, що у Житомирі 13 жовтня почнуть підключати до тепла соціальні об’єкти. У квартирах же городян тепло почало з’являтися в ніч з 13 на 14 жовтня. Разом із тим т.в.о. голови Житомирської ОДА Ігор Гундич на селекторній нараді доповів прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману про те, що в області 95% дитсадків та шкіл підключені до опалення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі