Місто

Директор «Житомиртеплокомуненерго» пояснив, чому дитсадки і школи не отримають тепло 11 жовтня

11 October 2016, 14:27

Опалювальний сезон у Житомирі мав розпочатися 12 жовтня, а для закладів соціальної сфери – на день раніше: так вирішили на позачерговому міськвиконкомі 10 жовтня.

Чи стануть теплими батареї в садочках та школах міста до кінця дня, Житомир.info поцікавився у директора комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради Дмитра Рогожина 11 жовтня.

«Я думаю, що ні, тому що досі не внесені зміни до постанови №758, яка регламентує об’єми надання газу. Точніше, зміни внесені, але поки підписаний варіант не надійшов ні нам, ні в облгаз, ні в НАК «Нафтогаз». Сидимо, з самого ранку чекаємо. Після отримання документу зразу підписуємо договори з НАКом і запускаємо котельні. Поки зробити це законодавчо ніхто не має права», - сказав Рогожин.

Дмитро Рогожин уточнив, що станом на 11 жовтня всі без винятку дитсадки, лікарні і школи Житомира готові до прийому теплоносія.

10 жовтня прес-служба Житомирської міської ради опублікувала коментар щодо підготовки закладів освіти до опалювального сезону заступника міського голови Матвія Хренова.

«Заклади освіти готові до опалювального сезону. Ті заклади, в яких була проведена термомодернізація, температурний режим становить 18-20°С градусів. У закладах, де ще не була проведена термомодернізація, температура сягає 14-15°С градусів. До центрального опалення в місті підключено 65 закладів освіти, ще 13 навчальних закладів опалюються власними котельнями», - сказав Хренов.

Як повідомляв Житомир.info, виконком назвав дату початку цьогорічного опалювального сезону в Житомирі - 12 жовтня, соціальні об’єкти мали опалюватися на день раніше.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі