Влада

Гундич доповів Гройсману, що опалення є в 95% шкіл та дитсадків Житомирської області

13 October 2016, 15:00

Т.в.о. голови Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич 13 жовтня  доповів прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману про те, що в області 95% дитсадків та шкіл підключені до опалення.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

«Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні, 13 жовтня, зібрав керівників областей на селекторну нараду з питань готовності до осінньо-зимового періоду 2016-2017 року. У нараді взяли участь т.в.о. голови Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич, представники структурних підрозділів ОДА та теплопостачальних компаній. Володимир Гройсман закликав місцеві влади розпочати опалювальний сезон відповідно температурного режиму, а не до нормативних показників початку сезону, адже в Україні спостерігається погіршення погодних умов. Учасники наради обговорили готовність теплопостачальних підприємств, житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури до проходження осінньо-зимового періоду та стан призначення населенню житлових субсидій», - йдеться в повідомленні.

Ігор Гундич, доповідаючи прем’єр-міністру про ситуацію в області, зазначив: «На сьогодні у Житомирській області підготовка до опалювального сезону завершена на 100 %. Вже опалення працює у 95% дошкільних навчальних закладах та школах, підключено 85% лікарень. Населення продовжує оформлювати субсидії –49,3% домогосподарств області отримує державну допомогу, що складає 186 тисяч сімей».

Нагадаємо, Сергій Сухомлин повідомив, що у Житомирі 13 жовтня почнуть підключати до тепла соціальні об’єкти.

Як повідомляв Житомир.info, групи у дитсадках Житомира опалюють електрообігрівачами, а діти сплять в одязі.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі