Місто

Реконструкцію тротуарів у центрі Житомира будуть завершувати місцеві фірми, - Сергій Сухомлин

16 January 2017, 13:05

Реконструкцію тротуарів в центрі Житомира будуть завершувати місцеві фірми, яких визначать на «внутрішньому» конкурсі.

Про це в інтерв’ю Житомир.info сказав мер Сергій Сухомлин.

«І зараз ми провели повністю ревізію, дали претензії, розриваємо договір, вже фактично розірвали договір, залишаємо суму на виправлення недоліків, на весну, по тих обсягів, які вже зроблені. І зараз цей договір розбиваємо на 14 окремих проектів, управління капітального будівництва вже займається. Це робиться, щоб вийти на «дотендерную» суму, щоб ми не стикалися знову з таким... У них сидить у Львові група людей, які пишуть і подають на всі тендери по Україні. Щоб не було цього, ми розбиваємо на 14 проектів, беремо житомирських підрядників. Будемо проводити внутрішній тендер, так, як ми проводили по освітленню: була створена депутатська комісія, вона прописала техумови, відібрала ряд фірм і розподілила обсяги по підрядникам. Відповідальність людей набагато вище і вимоги, які прописуються на таких комісіях, набагато вище», - сказав Сухомлин.

За словами мера, загальна вартість проект по реконструкції тротуарів становить 24 млн грн, минулого року було виділено 19 мільйонів, львівська фірма виконала робіт, фактично, на 10 млн грн.

Повністю інтерв’ю з мером Житомира читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, на капітальний ремонт тротуарів у центрі Житомира в 2016 році виділили 19 млн 314,3 тис. грн. Переможцем тендеру міськради на проведення капітального ремонту тротуарів по вул. В. Бердичівській стала «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» з Львівщини, В центрі мыста знімати асфальтове покриття тротуарів почали  12 серпня , а перед цим у мерії показали, як виглядатимуть житомирські тротуари після ремонту. Плитк мали привезти 5-6 вересня, але привезли лише 13 вересня. 22 листопада мер Сергій Сухомлин говорив, що він не підпише акти виконаних робіт, а підрядник обіцяв до середини грудня закрити всі розриті ділянки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі