Влада

Семерак повідомляє про відсторонення голови Держекоінспекції, який тиждень тому зробив гучну заяву про житомирського еколога Гнатюка

18 January 2017, 17:55

Уряд відсторонив Андрія Заїку від виконання обов’язків керівника Держекоінспекції.

Про це 18 січня на своїй сторінці у фейсбук написав міністр екології Остап Семерак.

«Ігоря Яковлева, котрий виграв конкурс на заміщення посади першого заступника голови Держекоінспекції Кабмін призначив на посаду та поклав на нього тимчасове виконання обов'язків голови. Дуже сподіваюсь, що реформа служби отримає новий поштовх і стрімко набере обертів. Зі свого боку ще раз підкреслюю, що така реформа – один з ключових моїх та Урядових антикорупційних пріоритетів», - пише міністр.

Нагадаємо, 12 січня голова Державної екологічної інспекції України Андрій Заїка заявив про особисту зацікавленості міністра екології України Остапа Семерака у покриванні протиправних дій та лобіюванні інтересів керівника Держеконіспекції у Житомирській області Богдана Гнатюка.

Як повідомляв Житомир.info, Богдан Гнатюк очолює Держекоінспекцію у Житомирській області з 1 січня 2012 року. З 25 серпня по 25 вересня 2016 року він був відсторонений від виконання обов’язків на час проведення службового розслідування. 30 вересня голова Держекоінспекції Андрій Заїка підписав наказ про звільнення Богдана Гнатюка. 24 листопада Гнатюк вийшов на роботу: у прес-службі обласної екологічної інспекції повідомили, що він перебував на лікарняному і вийшов на роботу по його закінченню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі