Влада

Після стрілянини в Олевську генпрокурор звільнив заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури

19 January 2017, 12:17

Після стрілянини в Олевську генпрокурор України Юрій Луценко  звільнив заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури.

Про це на своїй сторінці у Facebook  19 січня написала прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

«За результатами доповіді керівника Житомирської обласної прокуратури про інцидент, що стався в місті Олевську в неділю, 16 січня 2017 року, та призвів до загибелі людини, Генеральним прокурором Юрієм Луценком було визнано незадовільною роботу місцевого прокурора та підписано наказ про звільнення останнього з посади заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури. Також створено міжвідомчу робочу групу Генпрокуратури та Національної поліції для належного розслідування вищезазначеного кримінального провадження. Працюємо далі», - написала Лариса Сарган.

Нагадаємо, начальник ГУНП у Житомирській області розповів про хід досудового розслідування обставин резонансних подій в Олевську.

Як повідомляв Житомир.info, в Олевську в ніч з 15 на 16 січня сталася сутичка із застосуванням зброї, в результаті якої кілька людей потрапили до лікарні. За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і внаслідок кримінальних розбірок між місцевими жителями та приїжджими з Львівщини. У результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. 16 січня на місці нічної стрілянини мітингуючи погрожували перекрити трасу та обурбвалися бездіяльністю поліції: Начальник ГУНП у Житомирській області 17 січня розповів, що учасники збройного конфлікту в Олевську дають свідчення, поліція продовжує шукати можливих свідків та учасників стрілянини, а на території одразу кількох регіонів України досі діє оперативний план-перехоплення «Сирена».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі