Події

У поліції прокоментували нічну стрілянину в Олевську, внаслідок якої загинув львів’янин

16 January 2017, 09:26

16 січня близько 1 години ночі до поліції надійшло повідомлення про сутичку між кількома десятками чоловіків із застосуванням зброї на центральній площі міста Олевська. Унаслідок події 6 осіб поранені, один загинув. Причини та обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«На місце події виїхали та працюють слідчо-оперативні групи головного управління Нацполіції в області та Олевського ВП, експерти вибухотехнічної служби та спецпідрозділ ГУНП. За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і внаслідок кримінальних розбірок між місцевими жителями та приїжджими зі Львівщини», – йдеться у повідомленні.

У результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. Поранені госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога.

Поліція розпочала кримінальне провадження і ретельно документує усі обставини. Попередня правова кваліфікація події - Замах на вбивство (ст.15 та ст. 115 ККУ), ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. На даний час уже встановлено частину учасників конфлікту та усі їх транспортні засоби. Тривають подальші дії.

Разом з тим на своїй сторінці у Facebook начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко уточнив, що збройному конфлікту передувало з’ясування стосунків напередодні між його учасниками у кафе та на дискотеці.

«За зібраними на цей час даними, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і у результаті кримінальних розборок між місцевими та заїжджими "гастролерами", попередньо, зі Львівщини. Йому передувало з’ясування стосунків напередодні між чоловіками у кафе та на дискотеці», – написав Печененко. 

Як повідомляв Житомир.info, в райцентрі Олевськ Житомирської області в ніч з 15 на 16 січня сталася сутичка із застосуванням зброї, в результаті якої кілька людей потрапили до лікарні.

Фото з сайту ГУ НП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі