Місто

У житомирському гідропарку стартував Всесвітній з’їзд молоді

28 April 2017, 18:30

Увечері 28 квітня в житомирському гідропарку стартував триденний Всесвітній з’їзд молоді за подолання негативних явищ у світі.

На участь у заході зареєструвалися більше 700 учасників із різних куточків України, Чехії, Польщі та Німеччини. Збір учасникі втриватиме також 29 квітня. Упродовж трьох днів, 28-30 квітня, на них чекатимуть практичні тренінги, лекції та воркшопи, головна тема яких – подолання негативних явищ у світі.

Окрім цього, на заході збиратимуть кошти на лікування окохворих, ВІЛ-інфікованих дітей ідітей з інвалідністю. Цьогоріч організатори планують побити минулорічний рекорд доброти, завдяки якому зібрали більше 200 тис грн,та увійти із новим рекордом увійти до Книги Гіннеса – як найблагодійніше місто світу.

Також завдяки спонсорам роздаватимуть продуктові набори та засоби гігієни багатодітним сім'ям.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, у рамках Всесвітнього з’їду молоді організатори мають намір встановити всесвітній рекорд доброти, зробивши Житомир найблагодійнішим містом світу. Восени 2016-го співорганізатор заходу Богдан Купчинський декларував, що очікують понад 100 тисяч учасників з’їзду. Почесний консул Республіки Камерун в Україні Жанік Талла 2 березня, перебуваючи у Житомирі, пообіцяв привезти на з’їзд представників 15 африканських держав.

12 квітня Житомирський виконком погодив проведення у гідропарку триденного з’їзду молоді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі