Влада

Житомирський спортивний клуб поліції: тренажери, настільний теніс та зала для занять з бойового мистецтва

20 June 2017, 14:53

У ГУНП в Житомирській області 20 червня відкрили власний спортклуб. Відтепер поліцейські зможуть постійно тримати себе у гарній фізичній формі без відриву від роботи.

«Не залишаючи приміщення ГУНП людина працює, згідно свого розпорядку займається спортом і далі продовжує працювати», - розповідає начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Залишилось поліцейським лише зайнятися собою, адже їм все дали для цього. Шикарна зала, я б сказав, що не у кожному такому управлінні є спортивна зала. Якщо хоча б два рази на тиждень спускатися сюди і витрачати 40 хвилин на заняття спортом - це дасть гарний результат для поліцейського. Але потрібно показувати приклад: начальник головного управління, заступники і тоді тут будуть займатися усі», - каже заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

Тут і тренажерна зала, і кімната відпочинку із настільним тенісом, ба навіть окрема зала для занять з рукопашного бою.

«Ми додатково тут ще розмістимо боксерські груші, тут займатимуться бойовими мистецтвами. Саме головне, що тут система вентиляції зроблена таким чином, що тут постійно свіже повітря і немає задухи», - сказав Вячеслав Печененко.

Також, Вячеслав Печененко зазначив: збудувати та обладнати спортивний клуб у колишньому підвальному приміщенні управлінню допомогли фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» та міська Профспілка атестованих працівників поліції.

Фоторепортаж з презентації спортивного клубу, ситуаційного центру та урочистої передачі нових авто дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі