Місто

На трьох житомирських вулицях перекрили водопостачання

22 August 2017, 11:10

У Житомирі 22 серпня на трьох вулицях перекрили водопостачання через ремонт засувки.

Про це інформує прес-служба КП «Житомирводоканал».

«У зв'язку з ремонтом засувки діаметром 100 мм по вул. Тутковського, 14/2, перекрито водопостачання за наступними адресами: вул. Тутковського, 14, 15; вул. Бориса Тена, 100, 102; вул. Шевченка, 103. Відновлено водопостачання буде протягом робочого дня. Приносимо вибачення за тимчасові незручності», - наголосили у водоканалі.

Нагадаємо, директор комунального підприємства «Житомирводоканал» Андрій Нікітін отримав догану за неналежне виконання посадових обов’язків від мера міста Сергія Сухомлина.

Як повідомляв Житомир.info, в липні цього року рибалки почали скаржитись на загибель риби в річці Тетерів на вулиці Івана Гонти у Житомирі і пішли в міськраду, щоб розповісти про лихо. Люди розповідали, що 20 липня побачили в річці багато мертвої риби, раки лізли на берег, а чайки бенкетували. 25 липня фахівці Держрибагентства виїхали на місце події та відібрали зразки риби й проби води. 4 серпня  Держекоінспекція в Житомирській області надіслала ЗМІ інформацію, в якій чітко вказала винуватця забруднення річки Тетерів та загибелі біоресурсів - КП «Житомирводоканал» міської ради. На брифінгу 7 серпня мер Сергій Сухомлин пообіцяв зробити «оргвисновки», якщо екологи доведуть провину «Житомирводоканалу» в забрудненні Тетерева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі