Влада

Тимчасово виконувати обов’язки директора Житомирської дирекції Нацтелерадіокомпанії буде жінка

23 August 2017, 12:22

Директор виконавчої філії Національної суспільної телерадіокомпанії України «Житомирська регіональна дирекція» Василь Головецький звільнився за згодою сторін, а тимчасово виконувати обов’язки директора філії буде Оксана Кучменко.

Про це 22 серпня повідомив сайт «Суспільне мовлення» з посиланням на члена правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Миколу Чернотицького, який відповідає за роботу з філіями.

«Директор виконавчої філії Національної суспільної телерадіокомпанії України «Житомирська регіональна дирекція» Василь Головецький звільнився за згодою сторін. Причиною стали виявлені під час моніторингу матеріали з ознаками замовності на телеканалі», - повідомляє «Суспільне мовлення».

 «Моніторинг виявив проблеми з якістю контенту. На каналі "Житомир" були матеріали з ознаками замовності. Зважаючи на те, що Василь Головецький пропрацював на філії досить тривалий час, йому запропонували піти за згодою сторін. Він прийняв цю пропозицію і пішов із посади. Це месендж для всіх директорів філій. Ефіри моніторяться, за їхніми результатами будуть прийматися рішення. Суспільний мовник – це насамперед якість і відсутність "джинси". Василь Головецький – перший керівник, який потрапив під "потяг" Суспільного, що набирає обертів», – цитує Миколу Чернотицького видання.

За його словами, тимчасово виконуючою обов’язків призначили заступницю директора виконавчого філії з фінансових питань Оксану Кучменко, в якої є великий досвід роботи у телерадіокомпанії. 

Сама Кучменко в коментарі Житомир.info 23 серпня підтвердила, що вона дійсно призначена т. в. о. керівника філії, однак деталі повідомляти відмовилася.

За інформацією «Суспільного мовлення», призначення Оксани Кучменко є тимчасовим, і з 1 вересня правління Національної телерадіокомпанії планує розглянути питання про призначення тимчасово виконуючого обов’язки керівника або оголосити конкурс на обрання директора.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2017 року стало відомо про те, що Василь Головецький йде з посади директора філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Житомирська регіональна дирекція».

Нагадаємо, Головецький з серпня 2011 року був в.о. гендиректора, 23 травня 2012 року призначений генеральним директором ЖОДТРК. Не дивлячись на претензії до гендиректора частини колективу, контракт з ним продовжували. Після ліквідації у 2016 році облдержтелерадіокомпанії та створення філії «Житомирська регіональна дирекція» Василь Головецький залишився її директором.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі