Місто

Фотопрогулянка після вихідних від монументу Слави до житомирської греблі

18 September 2017, 15:57

Одне з найулюбленіших місць відпочинку житомирян – оглядовий майданчик та спуск до аварійної греблі за монументом Слави. У понеділок, 18 вересня, ми прогулялися цим маршрутом.

Неймовірної краси краєвиди, мальовнича природа приваблює сюди людей і сліди їхнього перебування це підтверджують. Чи не під кожним кущем тут можна знайти справжній смітник: пляшки з-під алкоголю та газованих напоїв, засоби контрацепції й бите скло, яке одразу непомітне в зеленій траві.

Як виглядало напровесні цього року місце відпочинку біля «голови Чацького» дивіться тут

Нагадаємо, в лютому 2012 року мерія відмовилася від 10 мільйонів гривень, які Кабмін виділив на ремонт аварійної житомирської греблі. В січні 2013 року депутати не підтримали проект будівництва гідроелектростанції, яку збиралося будувати ТОВ «Метасинтез». В червні минулого року конкурсна комісія визначила переможця конкурсу з визначення кращого інвестиційного проекту будівництва гідроелектростанції на річці Тетерів в місті Житомирі – ним стало ТОВ «Свободна Енергія» з Хмельницького, яке єдине подало свою пропозицію на конкурс. В серпні сатло відомо, що влада Житомира хоче укласти з цим ТОВ договір користування гідротехнічною спорудою, що знаходиться на річці Тетерів, де прописана щомісячна плата за користування греблею в розмірі 10 тис. грн.

 

 

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі