Місто

На чемпіонат кулінарного мистецтва «Battle Chefs 2.0» у Житомирі подали заявки 150 учасників з усієї України

13 October 2017, 17:32

20-21жовтня у Житомирі відбудеться ІІ відкритий житомирський обласний чемпіонат кулінарного мистецтва та сервісу «Battle Chefs 2.0». Впродовж двох днів кулінари змагатимуться за кубок голови Житомирської облдержадміністрації.

Про це інформує прес-служба Житомирської ОДА.

«За словами організаторів, на сьогодні подали заявки близько 150 учасників. Будуть брати участь кулінари і майстри з Черкас, Дніпра, Києва, Луцька, Одеси, Миколаєва, Житомира. На учасників чекають змагання у 15 різних номінаціях, будуть показувати і практичні навички на місці, і повинні приготувати домашні завдання. Переможці отримають дипломи, медалі і кубки», – йдеться в повідомленні.

Захід відбудеться у ТЦ «Метро» за адресою: проспект Незалежності, 55-В. Відкриття 20 жовтня о 12.00 годині.

Як повідомляв Житомир.info, перший обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 1.0» відбувався протягом 16-17 вересня у центрі оптової торгівлі «МЕТРО». Організували його передусім для того, щоб поліпшити кулінарний рівень міста Житомира. Стартував захід вранці 16 вересня, а вже о 13:00 того ж дня відбулося його офіційне відкриття за участю президента Асоціації кулінарів України Михайла Пересічного. Крім конкурсної програми чемпіонату, протягом дня також відбувалися різні майстер-класи, під час одного з яких дітей учасників АТО навчали готувати італійські брускети. За результатами першого обласного чемпіонату з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 1.0», кухарі та офіціанти Житомирщини вибороли 49 медалей і три кубки мера та губернатора.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі