Місто

Кулінарний чемпіонат у Житомирі: італійський критик, майстер-класи для дітей АТОшників і кріо-шоу

16 September 2016, 17:50

У Житомирі 16 вересня звершився перший день обласного чемпіонату з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 1.0». Протягом дня у центрі оптової торгівлі «МЕТРО» близько сотні професійних кухарів, студентів спеціалізованих начальних закладів та офіціанти змагалися за кубки голови Житомирської ОДА та мера Житомира.

О 13:00 відбулося офіційне відкриття чемпіонату за участю начальника управління освіти і науки ОДА Вадима Калініна, керуючої справами виконкому Житомирської міської ради Ольги Пашко, а також президента Асоціації кулінарів України Михайла Пересічного.

Після офіційної частини шеф-кухарів провели декілька майстер-класів. Один із них організували спеціально для дітей учасників АТО.

Своїм досвідом із кулінарами Житомирщини поділився також і італійський гастрокритик, президент Асоціації підприємців Південної Італії Паоло Брешіа.

Результати чемпіонату «Battle Chefs 1.0» будуть оголошені 17 вересня у розважальному комплексі «Каньон».

Детальніше дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, майданчик ТЦ «МЕТРО», де відбувся кулінарний чемпіонат, поділений на зони арт-класу, сервіс-класу та зону, де конкурсанти виконували практичні завдання.

 

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі