Місто

Ремонт, ікони й обладнання: що всередині Житомирського онкодиспансеру. Фоторепортаж

19 October 2017, 13:43

19 жовтня в Житомирському обласному онкологічному диспансері на вулиці Фещенка-Чопівського, 24/4 провели День відкритих дверей для регіональних ЗМІ.

Захід пройшов з нагоди Всесвітнього дня боротьби з раком грудей та Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози.

Нагадаємо, 6 років тому близько 4 тисячі жительок Житомирської області мали діагноз "рак молочної залози"

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році онкодиспансер став одним із трьох об’єктів області, які потрапили у Національну програму регіонального розвитку та мав отримати 200 млн з держбюджету на ремонт приміщень. У 2014 році житомирський благодійний фонд розповів про плани побудувати в місті хоспіс для онкохворих. У 2016 через аварію водогону в закладі затопило підвальні приміщення та вибило світло, майже дві доби були знеструмлені мамологічне та хірургічне відділення, майже 3 доби не працював ліфт для транспортування хворих на операції. У 2017 благодійники передали Житомирському онкодиспансеру гуманітарної допомоги на 250 тисяч гривень.

Що всередині лікувальної установи та як виглядають приміщення та медичне обладнання онколдиспансеру, зафіксувала наш фотокореспондент.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі