Влада

Влада області створила комісію для визначення збитків, завданих Житомирському онкодиспансеру поривом водогону

23 November 2016, 13:35

При Житомирській облдержадміністрації створили комісію із визначення розміру збитків, завданих аварією міського водогону на території обласного онкодиспансеру по вулиці  Фещенка-Чопівського в Житомирі.

Розпорядження голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича від 21 листопада 2016 року «Про створення комісії для визначення розміру збитків» розмістили на сайті адміністрації.

У ньому йдеться, що комісія створюється з метою вивчення ситуації та визначення розміру збитків «у зв’язку з тим, що 15 листопада 2016 року, о 18.30 год. на міському водогоні, на розі вулиць Шевченка та Фещенка-Чопівського, біля огорожі Житомирського обласного онкологічного диспансеру Житомирської обласної ради, внаслідок пошкодження міського водогону великого діаметру утворився вилив води, що залив територію та будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру Житомирської обласної ради». Губернатор хоче, аби до 25 листопада 2016 року комісія поінформувала облдержадміністрацію про результати проведеної роботи до та внесла пропозиції щодо усунення наслідків аварії.

На сайті Житомирського водоканалу є інформація від 16 листопада про ліквідацію аварії мережі водопостачання по вул. Фещенка-Чопівського, 24/4 (адреса онкодиспансера).

У прес-службі Житомирського водоканалу  Житомир.info розповіли, що заявка про порив надійшла 15 листопада о 19.25. Порив був ліквідований наступного дня, було замінено півтора метри труби діаметром 300. Витекло багато води, оскільки порив трапився на трубопроводі великого діаметру.

У Житомирському онкологічному диспансері розповіли, що через аварію у закладі затопило підвальні приміщення та вибило світло, майже дві доби були знеструмлені мамологічне та хірургічне відділення, майже 3 доби не працював ліфт для транспортування хворих на операції.

«Попри складнощі, диспансер працював у штатному режимі, не було збоїв ні з операційним, ні з лікувальним процесом», - запевнив начмед закладу Тарас Волков.

Головою комісії, яка визначатиме розмір збитків, призначено заступника голови ЖОДА Ярослава Лагуту, секретарем -  координатора з питань будівництва управління охорони здоров'я ОДА Василя Баку, серед членів - головний інженер водоканалу.

Скрін із розпорядження від 21.11. 2016

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада на вулиці Гагаріна в Житомирі провалився асфальт. 21 листопада комунальники почали ремонтувати каналізаційний колектор. Станом на 22 листопада колектор відремонтували, але до асфальту ще черга не дійшла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі