Події

​У Бердичівському районі до півсмерті побили парубка, поліція розпочала службове розслідування

31 July 2019, 11:04

30 липня в селищі Гришківці Бердичівського району Житомирської області місцеві жителі виявили непритомного хлопця, який лежав на вулиці.

Про це 30 липня повідомило інтернет-видання Бердичів.BIZ.

«У нього візуально можна було помітити травму голови, при собі документів чи мобільного телефону постраждалий не мав. Була викликана карета швидкої допомоги, яка госпіталізувала невідомого до лікарні», - інформує сайт.

За даними видання, про подію були повідомлені правоохоронні органи, обставини встановлювала слідчо-оперативна група.

Хлопця госпіталізували до реанімаційного відділення, - повідомив 31 липня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«30 липня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення на вулиці непритомного парубка. За попереднім висновком медиків, у чоловіка тяжкі тілесні ушкодження. Кримінальне провадження розпочато за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин події», - стримано інформує поліція і зазначає, що Головне управління Нацполіції в області розпочало службове розслідування за цим фактом.

У відділі комунікації Житомир.info повідомили, що більше інформації стосовно події нададуть за кілька годин.

Нагадаємо, в січні 2018 року житомирський третьокурсник до півсмерті побив і пограбував 19-річну Вікторію Шилюк, яка поверталася додому Вільським шляхом.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2016 року на житомирському вокзалі немісцеві жорстоко побили і обікрали раввина з Ізраїлю. Він впав у кому і був прооперований, а через кілька місяців помер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття розслідування поліція  
Матеріали по темі