Суспільство

Діана Маліновська стала маленькою принцесою Житомира

10 December 2007, 12:35

5 грудня 2007 року на базі школи-інтернату №4 міста Житомира відбувся конкурс «Міс Маленька Принцеса».

Організатор конкурсу – учасники Мотиваційного Юнацького Клубу «FreeDOM» Житомирської обласної молодіжної громадської організації «Сучасний Формат»

Конкурс проводився в рамках довгострокового Соціального проекту для юнацтва «FreeDOM», який спрямований на підтримку дітей із малозабезпечених сімей, захист їхніх прав та інтересів, сприяння їх становленню та особистісній самореалізації.

Учасниці  Конкурсу – дівчатка віком від 8 до 11 років (вихованці школи-інтернат №4). Конкурсантки презентували свої вміння та таланти – вони розказували віршики, співали пісні, танцювали, і основне – дефілювали в сукнях,  що були виготовлені спеціально для них (дизайнер проекту – Ілона Ободзінська), та мали королівські зачіски, які були зроблені студентками-перукарями ПТУ №20 міста Житомира.

В ході Конкурсу було обрано Міс Маленька Принцесу, якою стала Діана Маліновська (9 років); І Віце-міс – Яна Северенчук (10 років); ІІ Віце-міс – Валерія Дубенко (8 років). Переможниці Конкурсу отримали корони та презенти. Всі інші учасниці отримали титули і також цінні подарунки. Загальна кількість учасниць Конкурсу – 11 осіб.

 

 

За благодійно надану допомогу всім конкурсанткам було пошито сукні, спіднички; придбано футболки, білизну, колготки, взуття та інші необхідні речі, які по завершенні Конкурсу були передані дівчаткам у якості подарунку.   

Конкурс проводився за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду «Крона», ВАТ «Житомирвтормет», ВАТ «Житомирськи  й маслозавод», ЗАТ «Ельфа», Житомирського картонного комбінату, ВАТ «Житомирпиво», магазину «Людмила», мережі магазинів «Томос», ГО «Український дім 21 століття», а також за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту і управління освіти Житомирської міської ради.

Особливістю Конкурсу «Міс Маленька Принцеса» є те, що даний проект створили та реалізували діти із малозабезпечених сімей (вік 14-18 років) для дітей, які виховуються в школі-інтернат.      

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі