Влада

Мер Житомира звільняє начальника оргвідділу з 9-річним стажем через «непрофесіоналізм»

29 December 2011, 13:30

29 грудня на сесії Житомирської міської ради депутати передали меру Володимиру Дебою лист з проханням не звільняти начальника організаційного відділу Ольгу Пашко.

Як стало відомо Житомир.info, Дебой вважає, що Ольга Пашко, яка більше 9 років працює в мерії, не професійно виконує свої службові обов’язки. Кажуть, що мер кілька місяців вимагав від Пашко написати заяву на звільнення і врешті-решт вона її написала.

Разом з начальником відділу також заяву написала працівник оргвідділу Тамара Яремчук.

Депутати міської ради не погоджуються з такою кадровою політикою мера. «Ми, депутати міської ради, що нижче підписалися, звертаємось до Вас з проханням не задовольняти заяви про звільнення працівників організаційного відділу  Пашко Ольги Миколаївни та Яремчук Тамари Терентіївни. Так як це працівники висококваліфіковані з багаторічним практичним досвідом роботи та високим рівнем відповідальності», - йдеться в листі депутатів.

Депутати пропонують винести питання про звільнення працівників організаційного відділу на розгляд постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту та дотримання законодавства, а також запросити на цю комісію Ольгу Пашко та Тамару Яремчук.

Лист підписали 49 депутатів міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі