Суспільство

Уперше молодь міста попросила у мера Житомира гроші

18 December 2007, 15:05

Уперше в історії Житомирського молодіжного самоврядування 7 грудня студентський магістрат та близько 20 громадських організацій і представників ВУЗів Житомира подали міському голові Вірі Шелудченко спільний план заходів на 2008 рік та кошторис з проханням підтримати ініціативу та ухвалити план діяльності. Таким чином, молодь Житомира продемонструвала відсутність політичних амбіцій та стала прикладом для наслідування.

За підтримки міської ради планується реалізувати фінансування розробки та видавництва молодіжного журналу “Нове покоління Житомирщини”, випуск інформаційного посібника “Абітурієнт”, провести музично-соціальний проект ОТМ, який спрямований на зниження поведінки ризику та поширення ВІЛ-інфекції.

У плані передбачено ряд заходів, приурочених до Міжнародних, державних та релігійно-обрядових свят. Також заплановано проведення круглих столів, конференцій, спортивних змагань, акцій, проектів; запровадження в життя студентської “юридичної клініки”, забезпечення поблизу дитячих садків, шкіл та ВУЗів вільної зони від ігрових автоматів, продажу алкогольних напоїв, цигарок та інше.

Усього молодими житомирянами заплановано провести більше 25 заходів у період з січня по грудень 2008 року.

Сума передбачених для реалізації плану коштів, які є невеликою частиною необхідних, складає близько 150 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі