Суспільство

У день народження Житомирського державного агроуніверситету його роботу оцінили по заслугах

19 December 2007, 10:09

18 грудня 2007 року 85-річчя від дня заснування навчального закладу святкували студенти і викладачі Державного агроекологічного університету. В урочистостях взяв участь заступник Міністра аграрної політики України Сергій Мельник, - повідомляє прес-служба держадміністрації.

Від імені Житомирської облдержадміністрації університет з ювілеєм привітав заступник голови облдержадміністрації Микола Черненко.

Він вручив посвідчення «Заслужений працівник освіти України» Анатолію Обиходу, проректору Державного агроекологічного університету. Почесне звання присвоєне Анатолію Івановичу згідно з указом Президента України Віктора Ющенка від 28.11.2007 р. за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний і культурний розвиток України, вагомі досягнення у трудовій діяльності.

З нагоди ювілею навчального закладу за високий професіоналізм та значний внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів для аграрного сектора України Микола Черненко вручив Почесні грамоти облдержадміністрації кращим працівникам університету:

Плечку Василю Григоровичу – заступнику начальника експлуатаційно-технічного відділу Державного агроекологічного університету;

Скидану Олегу Васильовичу – докторанту Державного агроекологічного університету;

Якобчук Валентині Павлівні – завідувачці кафедрою економічної теорії Державного агроекологічного університету.

Державний агроекологічний університет має ІV рівень акредитації. Статус Державного агроекологічного університет отримав 30 серпня 2001 року. Ректор – Малиновський Антон Станіславович, доктор економічних наук, професор.

Всього навчається 9,6 тис. студентів, в тому числі на денній формі - 5,0 тис. осіб. Підготовка фахівців здійснюється на восьми факультетах за 13 спеціальностями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі